Malta Bus

Vores Malta bus

Malta bussen er nu færdigrenoveret og ankommet til Danmark. Vi glæder os til foråret 2017, så den kan komme ud at køre.

Du kan leje bussen i perioden medio april og frem til oktober til specielle formål som f.eks. bryllup, konfirmation, udstillinger eller andre særlige lejligheder. ​

Historien om bussen

Vi købte i 2012 en Malta bus. Bussen kørte de første 11 år af sit liv i London. Som alle andre busser på Malta er 642 løbende blevet opdateret/ ombygget, så den bedst muligt passede til de opgaver den var tiltænkt.

I 2011 overtog busselskabet Arriva alt buskørsel på Malta hvilket betød, at mere end 200 rigtig gamle busser blev arbejdsløse. Rigtig mange endte som skrot. Heritage Malta som passer på Maltas spændende historie fik stoppet skrotningen af ca. 120 busser.

Efter gennemgang af busserne blev 40 af dem solgt på auktion blandt andet i England. En god ven som har kendt 642 helt tilbage til tiden i London gjorde opmærksom på auktionen. Vi bød på 642 og var så heldige at overtage den. Bussen har stået i en tidligere værftshal til midt i Marts 2016 og er blevet renoveret hos www.zinnu.eu Maltas førende busværksted.

Kontakt vores busselskab i dag

Ønsker du at bestille en bus til dit arrangement, er du velkommen til at kontakte vores busselskab, enten på telefon (+45) 86 39 59 69 eller send en mail til gotschalk@mail.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.