Buskørsel / turistbusser

Buskørsel med turistbusser i hele Europa

​​Planlægger du en udflugt, et arrangementer eller lignende for din forretning, skoleklasse eller arbejdsplads? Hos Gotschalk Rejser har vi i mange år stået for buskørsel på Djursland, i Århus, Rønde, og resten af Østjylland samt i hele Europa, og vi kan naturligvis også sørge for buskørsel i forbindelse med dit arrangement.

Nogle mennesker har let ved at finde på gode ideer til et arrangement eller en udflugt. For andre er det måske lidt svære at finde på noget nyt, specielt hvis man har stået for planlægningen i mange år. Hører du til de sidste, er vi altid klar med et forslag eller to. Intet er for stort eller for småt til os. Lej en bus med chauffør til buskørsel i en af følgende bustyper:

  • ​Minibusser
  • X-busser
  • Turistbusser
  • Liftbusser
  • Dobbeltdækkerbusser
  • Busser til gangbesværede og kørestolsbrugere

Turistbusser til ethvert formål

Vi har mange års erfaring med buskørsel i turistbusser, derfor er kørsel med turistbusser vores speciale – ingen ture er for store eller små for os og vi har turistbusser til ethvert formål. Uanset om det er en endagstur eller en længere tur rundt i Europa, kan vi hjælpe med at køre dit selskab frem til destinationen. Vi står også klar til at hjælpe med planlægningen af din tur med turistbusser – selvfølgelig altid til skarpe priser.

Vores team af ansatte består af erfarne og servicemindede personer, som altid vil gøre deres bedste for at din tur i en af vores turistbusser bliver udført på bedste vis.

Kontakt os og bestil buskørsel eller hør nærmere

Ønsker du at bestille buskørsel med f.eks. turistbusser til og fra et arrangement eller en udflugt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på din kørsel. Vores telefon er åben døgnet rundt, og vi er altid klar med skarpe priser på din buskørsel.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 86 39 59 69, sende en e-mail til gotschalk@mail.dk eller sende en forespørgsel via kontaktformularen her.

Kontakt vores busselskab i dag

Ønsker du at bestille en bus til dit arrangement, er du velkommen til at kontakte vores busselskab, enten på telefon (+45) 86 39 59 69 eller send en mail til gotschalk@mail.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.